På eventyr med Kaptein Skrekk. Skatten på Kokoksøya

Skatten på Kokosøya er første bok i serien På eventyr med kaptein Skrekk.

Forfatter: Ole André Sivertsen og Ketil Selnes 
Veil. pris: Kr 199,00
ISBN: 9788248923381
Utgitt: 2019
Heftet/Innbundet: Innbundet

Quantity

PayPal

På eventyr med kaptein Skrekk er en sjørøverserie for barn fra 6-9 år, skrevet av Filiokus Medias Ole Andre Sivertsen og illustrert av Ketil Selnes. Boka utgis på Kagge Forlag.

Om boka:
Noras grand grand onkel ble kalt «lille Skrekk» som barn. Årsaken var at han var redd for alt og besvimte når han så blod. Han forsvant på mystisk vis i en kiste mens han lekte gjemsel og kom aldri tilbake. Nora finner den samme kista på loftet til morfar, og når hun klatrer oppi den, havner hun i en sjørøververden. Der møter hun Skrekk, som nå har blitt en fryktet sjørøverkaptein. 


Nora og kaptein Skrekk blir bestevenner. Kaptein Skrekk har alltid en skatt han jakter på, men han er langt fra den eneste som er glad i gull og diamanter. Nora og kaptein Skrekk må kjempe mot den ufyselige Bleiebanden, og ikke minst må de passe seg for den onde kong Aubergine av Rabarbria og hans soldater. Problemet er at Skrekk slett ikke er en så fryktløs sjørøver som han later som. Han er akkurat like redd som da han var barn, og fortsatt besvimer han ved synet av blod. Heldigvis er Nora en smart og tøff jente, og alt kan skje når hun og den sprø kaptein Skrekk drar på ville eventyr.