Rampenissens julekalender, Årgang2

NOK299.00
Tax included

Rampenissens julekalender årgang 2 er oppfølgeren til suksessen fra 2020. Årgang to er ikke en fortsettelse, men en unike historie i 24 deler om hvordan rampenissen må redde julen fordi noen har trollet med tiden i nisseland slik at den har stoppet opp på 1. desember. Hver dag forteller rampenissen selv hva som har skjedd siden sist og hvorfor det ble som det ble. 

Quantity

PayPal

Hvorfor er det en julestjerne på badet? Og hvem har stengt kosebamsen under en glassbolle? 
I desember flytter rampenissen inn. Det betyr en ny rampete overraskelse hver morgen fram til julaften. Ifølge rampenissen har alt han gjør en naturlig forklaring. 

Rampenissens julekalender, årgang 2 er en ny, underholdende og humoristisk fortelling i 24 deler. Tiden har stoppet i Nisseland og rampenissen kjemper hele desember for å redde julen for nisser, troll og mennesker. Hver dag forteller rampenissen selv hva som har skjedd siden sist og hvorfor rampestreken ble som den ble.

Rampenissens julekalender, årgang 2 handler også om hvordan juletiden er en mulighet vi har til å være sammen og at det er når tiden går som saktest at julen virkelig er magisk.

Ved å scanne en QR-kode som er i boken, kan den også høres som lydbok hver dag i desember. 

Boken er nydelig illustrert av Darling Clementine. 

Nettsted: rampenissensjulekalender.no